COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA HoutenSeverine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42


Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67


Kwaliteit, resultaat en persoonlijk

Hanneke Dekker – website_01
Hanneke Dekker – website_02
Hanneke Dekker – website_03
Hanneke Dekker – website_04

Kwaliteit, resultaat en persoonlijk

Als je heel hard aan het werk bent met de deuren dicht, weet niemand dat jij – als ondernemer – bestaat. Dus jezelf zichtbaar maken d.m.v. een authentiek logo, dat staat voor wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat en een huisstijl waarmee al je communicatiemiddelen één en dezelfde uitstraling hebben, is wenselijk. Na het ontwerpen van logo en huisstijl ontwikkelden wij de website, want ook op het wereldwijde web moeten jouw potentiële opdrachtgevers je kunnen vinden.

 

In het geval van van HD. Training, coaching & advies zijn dat (onderwijs)professionals, die training, coaching of advies op maat nodig hebben. Gespecialiseerd in een effectieve, professionele schoolcultuur biedt Hanneke maatwerk voor iedereen die met vragen rondloopt. Voor jezelf, omdat je je afvraagt of je nog wel blij wordt van wat je doet óf omdat je een sparringpartner kunt gebruiken, die voor jou die stip op de horizon weer zichtbaar maakt. Voor jullie als MT, als team óf voor jou als directeur, omdat het niet lukt iedereen in beweging te krijgen.

 

Bij HD. Training, coaching & advies tref je een echte professional met een bak aan kennis en ervaring en ook nog een heel leuk mens om mee samen te werken.

Tags:

huisstijl, professionele schoolcultuur, website

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?