COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA Houten

Severine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42

Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67

over ons

Wij zijn COPPER DESIGN
Zoals de naam al aangeeft is COPPER DESIGN een creatief en secuur grafisch ontwerpbureau. Wij maken toegankelijk, helder en krachtig werk met oog voor detail. Bij COPPER DESIGN kun je terecht voor concept, ontwerp, opmaak en realisatie.

 

Aan het roer van COPPER DESIGN staat een duo: Severine van der Ploeg is het creatieve brein, Edo van de Ven het secure fundament.
Een nieuw project begint met Severine. Een oriënterend gesprek, offerte-aanvraag, creatief concept en/of ontwerp zijn allemaal fases waarin zij het project begeleidt. Op het moment dat de zaken concreet zijn en uitingen tot op de millimeter precies uitgewerkt dienen te worden is Edo de drijvende factor. Opdrachtgevers die al eerder met ons gewerkt hebben, weten Edo feilloos te vinden voor nieuwe opdrachten in een zelfde lijn. Door samen 13 jaar als collega’s te hebben gewerkt, zijn wij door en door op elkaar ingespeeld en vullen elkaar naadloos aan.

 

Wij verzorgen van A tot Z en nemen dus graag werk uit handen. En dat doen we niet alleen. Wij geloven dat een ieder niet voor niets zijn eigen specialisatie heeft. Met samen 35 jaar werkervaring hebben wij een mooi netwerk aan partners en leveranciers. Allen met de insteek het beste resultaat op te leveren.

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?