logo

030 785 44 86
info@copper-design.nl

Severine van der Ploeg
Co-owner / Grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42

Edo van de Ven
Co-owner / Dtp’er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67

Wij zijn COPPER DESIGN
Zoals de naam al aangeeft is COPPER DESIGN een creatief en secuur grafisch ontwerpbureau. Wij maken toegankelijk, helder en krachtig werk met oog voor detail. Bij COPPER DESIGN kun je terecht voor concept, ontwerp, opmaak en realisatie.

 

Aan het roer van COPPER DESIGN staat een duo: Severine is het creatieve brein, Edo het secure fundament. Door samen 13 jaar bij Room for ID’s te hebben gewerkt, zijn wij door en door op elkaar ingespeeld en vullen elkaar naadloos aan. Nadat Room for ID’s is gestopt, zijn wij samen COPPER DESIGN gestart. Een groot deel van de oud-opdrachtgevers heeft er voor gekozen om met COPPER DESIGN verder te gaan. Dat zien wij als een groot compliment! Inmiddels is deze groep aan opdrachtgevers uitgebreid met een diversiteit aan nieuwe opdrachten als resultaat. Daar zijn wij bijzonder trots op!

 

Wij verzorgen van A tot Z en nemen dus graag werk uit handen. En dat doen we niet alleen. Wij geloven dat een ieder niet voor niets zijn eigen specialisatie heeft.

Met samen 35 jaar werkervaring hebben wij een mooi netwerk aan partners en leveranciers. Allen met de insteek het beste resultaat op te leveren.