COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA Houten

Severine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42

Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67

werkwijze

Hoe we het doen
COPPER DESIGN houdt gedurende het gehele verloop van een project persoonlijk contact met de opdrachtgever, zodat het projectresultaat ontstaat vanuit een fijne samenwerking. Tussentijds overleg, feedback, bijstellen en snel schakelen, zorgt voor een efficiënte manier van werken en voorkomt achteraf verrassingen.
INVENTARISATIE

Afhankelijk van hoe een aanvraag bij ons binnen komt, zullen wij een debriefing opleveren van de aangeleverde briefing om te zien of we op dezelfde golflengte zitten, een gesprek aangaan om tot een heldere briefing te komen óf een offerte opleveren als de aanvraag zó duidelijk is, dat er geen gesprek vooraf noodzakelijk is.

OFFERTE

Naast dat we een offerte voor onze werkzaamheden opleveren, vragen wij ook offertes op bij derden. Denk daarbij aan drukwerk, illustraties, fotografie, videoproducties, animaties of producties van andere middelen zoals bijvoorbeeld beursmateriaal en stands. Zodoende kunnen we een zo compleet mogelijk inzicht in de te verwachten kosten leveren.

CONCEPT/ONTWERP

Na een akkoord op de offerte gaan wij aan de slag. Op basis van de (de)briefing komen wij met een aantal conceptvoorstellen cq. ontwerpschetsen om op basis daarvan samen met de opdrachtgever te toetsen of we de juiste weg inslaan.

OPMAAK

Als we samen met de opdrachtgever tot een definitief akkoord op het (concept en) ontwerp zijn gekomen, vertalen we dit naar de diverse gewenste middelen. Hierdoor krijgt men een goed beeld van de ‘Look & Feel’ en kan er eventueel nog worden bijgesteld.

AKKOORD

Standaard werken wij met twee correctierondes, waarna opdrachtgever een definitief akkoord afgeeft zodat wij de bestanden drukklaar gaan maken voor productie.

PRODUCTIE

Wij leveren de definitieve bestanden aan bij de drukker/producent, waarna wij het productieproces begeleiden en de opdrachtgever op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en uiteindelijke aflevering.

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?