COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA Houten

Severine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42

Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67

diensten

Wat wij doen
COPPER DESIGN - Diensten
COPPER DESIGN is een grafisch ontwerpbureau met een focus op creatieve concepten en ontwerp (creatief) en vooral strak DTP-/opmaakwerk (secuur).

 

Of we nou een compleet nieuw concept bedenken, een nieuwe huisstijl ontwikkelen of binnen een bestaande huisstijl aan de slag mogen; wij gaan de uitdaging graag aan. Periodieke opmaak is iets waar wij blij van worden, ook als dat uitgaves van 250+ pagina’s zijn. Een thema voor een groot of klein event en de uitrol van de diverse eventmiddelen, een stand of een opvallend meeting-point midden in de ruimte; allemaal projecten waar wij onze hand niet voor omdraaien.

Onze kern

Creatieve concepten, naamgevings­trajecten, logo’s, huisstijlen & projectstijlen, beeldconcepten, periodieken, magazines, jaarverslagen, posters, flyers, brochures, infographics, folders, beeldbewerking, eventmiddelen, standontwerp e.a.

Realisatie in co-creatie

Samen met onze partners en leveranciers realiseren wij strategische plannen, drukwerk, fotografie, videofilms, animaties, webdesign en webrealisatie.

Inzetbaar

  • bij de opdrachtgever op locatie voor een intensieve DTP/opmaakklus
  • voor de organisatie en op-/afbouw van evenement
  • als flexibele schil voor creatieve bureaus die tijdelijk extra handen nodig hebben (ook op periodieke basis).

Nieuwsgierig?

Of wil je iets, maar weet je nog niet precies wat? Neem dan contact op met Severine van der Ploeg via severine@copper-design.nl of bel 06 41 01 02 42. We komen graag een keer langs voor een kennismaking en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?