COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA Houten

Severine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42

Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67

Diepgang in coaching

Paard en Perspectief – logo_01
Paard en Perspectief – visitekaartje_02-BLUR
Paard en Perspectief – briefpapier_01

Diepgang in coaching

Met rust en vertrouwen hoogopgeleide volwassenen helpen, die door depressie zijn vastgelopen in hun leven. Hen aan een ander perspectief helpen, zodat zij hun grip (terug)krijgen en meer verbinding met zichzelf en anderen kunnen ervaren. En dat allemaal op gestructureerde en duidelijke wijze, samen met paarden, door te coachen en te trainen.

 

Dat is het antwoord van Daniëlla de Laat op de ondernemersvraag Voor wie met welk probleem ben jij hoe een oplossingAls jij een hoogopgeleide volwassene bent en gevoelens van eenzaamheid en/of somberheid ervaart, ben je bij haar aan het juiste adres. Denk je wel eens dat je ‘anders’ bent dan anderen? Vind je het moeilijk om contact te maken? Zijn grenzen voor jou vooral iets waar anderen overheen stappen? Als jij je herkent in één of meerdere situaties en openstaat voor een nieuw perspectief, dan weet je nu bij wie je moet zijn.

 

Daniëlla de Laat van Paard & Perspectief helpt door middel van coaching met paarden om antwoorden op vragen te krijgen. Met een holistische en open kijk op het leven, zelfbewust, eerlijk en sensitief. Door goed te observeren, onderzoeken en analyseren is zij in staat om snel structuren te doorzien en verbanden te leggen. Daarbij heeft zij aandacht voor elk individu in samenhang met diens omgeving. Met haar Master in Filosofie (Ethiek van Bedrijf en Organisatie) durft Daniëlla vragen te stellen over controversiële/existentiële onderwerpen en samen (door) te denken over de zin van het leven.

 

Daniëlla kwam bij ons met de vraag om een logo en huisstijl. In het beeldmerk zijn de essentiële elementen ‘paard’ en ‘perspectief’ verwerkt dmv een vloeiende lijn met een Escher-achtig effect. De paarden helpen om inzichten geven. Het perspectief volgt vanzelf. Als derde element is er een P. Niet gek met de woorden Paard en Perspectief, maar deze staat voor Persoon. Zonder persoon zijn de paarden niet nodig en is er geen perspectief.

 

Voor de vloeiende lijn is gekozen, omdat elke sessie, elk persoon, elke vraag, elke situatie en zelfs elk paard weer anders kan zijn. En zelfs al zouden deze onderdelen wel hetzelfde zijn, zal er toch altijd een eigen, uniek resultaat ontstaan. Oftewel, het kan alle kanten opgaan, maar dan wel op een gestructureerde manier.

Tags:

beeldconcept, beeldmerk, filosofie, huisstijl, illustratie, logo, ontwerp, visitekaartje, zorg

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?