COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA HoutenSeverine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42


Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67


Werken in stilte

Werken in stilte – drukvel_01
Werken in stilte – logo_01h
Werken in stilte – Beeldconcept_01h
Werken in stilte – Richtlijn_01

Werken in stilte

Werken in stilte is een concept dat uit dezelfde koker als Staan of zitten komt. Staan of zitten is dé expert in zit-sta bureaus en leverde al de ideale werkplek. Voor iedereen. Via Werken in stilte worden nu nóg betere, maar vooral ook stillere werkplekken gecreëerd.


Geluidsoverlast leidt tot productiviteitsverlies en maakt werkzaamheden veel foutgevoelige. Allen maar omdat je je minder kunt concentreren op je werk. Pratende, bellende, lachende, gapende collega’s zorgen voor geluidsoverlast en dan hebben we het nog niet eens over ruimtes waar de akoestiek te wensen over laat. Werkgevers doen er goed aan om dit probleem aan te pakken om irritaties en uitval door ziekte te voorkomen.


Soms is een oplossing zo simpel als een noise-cancelling headphone, in andere gevallen is een akoestische vergadercabine voor meerdere personen de optimale invulling. Maakt niet uit wat het probleem is, Werken in Stilte komt langs en levert de beste oplossing op maat.


Wij werden benaderd voor een logo, huisstijl en beeldconcept. Het beeldmerk van het logo is gebaseerd op de geluidsdichte cabines gecombineerd met het symbool van geluid dat steeds zachter wordt en de kleuren symboliseren natuurgroen en zand. Midden in de natuur is dé plek om rust en stilte te vinden, op te laden en (bij voorkeur) niet gestoord te worden. Kenmerken, die we ook zoeken als we ongestoord willen werken. Waar we jaren geleden de kantoortuin omarmden, zoeken we tegenwoordig weer meer de kleinere ruimtes op met minder ruis en fijnere akoestiek om beter te kunnen focussen.
Naast een logo met beeldmerk stelden we ook een beeldconcept voor, waarbij er steeds een druk beeld werd gecombineerd met een heel rustig beeld en tussen de beide beelden is de diagonale lijn uit het beeldmerk toegevoegd om het verstillen van het geluid tussen de twee beelden te benadrukken.

Tags:

beeldconcept, beeldmerk, creatief concept, huisstijl, identiteit, logo

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?