logo

030 785 44 86
info@copper-design.nl

Severine van der Ploeg
Co-owner / Grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42

Edo van de Ven
Co-owner / Dtp’er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67

Met de nadruk op vereende kracht

Een corporate brochure om de resultaten van de gezamenlijke inzet en het harde werken van je onderzoekers, clinici, studenten, ondersteunend personeel en vrijwilligers aan de buitenwereld te kunnen tonen. Dat is de insteek van de nieuwe corporate brochure van het Nederlands Kanker Instituut te Amsterdam.

 

Een organisatie van wetenschappelijke excellentie met internationale erkenning op diverse kankergerelateerde kerngebieden. Een organisatie die dankbaar is voor de tal van donaties en andere vormen van ondersteuning waardoor het werken mede mogelijk wordt gemaakt. Een organisatie met een onschatbare meerwaarde doordat onderzoeksinstituut en ziekenhuis, gespecialiseerd in kanker, zich onder één dak bevinden. Dit laatste garandeert de snelle doorvertaling van onderzoeksresultaten naar toepassingen op de ziekenhuisvloer. Op deze manier ervaren patiënten direct de meerwaarde van behandelmethodes gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

 

De corporate brochure geeft een indrukwekkend overzicht van de mensen werkzaam binnen het NKI en laat zien hoe het onderzoek van vandaag zal leiden naar de genezingsmethoden van morgen.

 

De corporate brochure valt binnen een serie met o.a. het wetenschappelijk jaarverslag en het proefdierjaarverslag. 
Ontwerp @Room for ID’s.

 

Edo is verantwoordelijk voor de periodieke opmaak en realisatie.

Informatie
Categorie:

Publicaties

NKI_spread_detail_01
NKI_corporate_spread_02_width _ 1050×510
NKI_corporate_detail_square _ 1100×1100
NKI_corporate_cover_height _ 510×1050
NKI_serie_home_square _ 350×350