COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA HoutenSeverine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42


Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67


Jij kunt de piloot zijn

PAL-V – Investment teaser_01hv2
PAL-V – Investment teaser_02v2
PAL-V – Investment teaser_03v2
PAL-V – Investment teaser_04v2
PAL-V – Investment teaser_05v2

Jij kunt de piloot zijn

Leider binnen geavanceerde luchtmobiliteit
Mensen laten vliegen. Mensen voorzien van een auto, die kan vliegen. Zodat ze over de snelweg of door het platteland kunnen rijden en kunnen overschakelen op vliegen door de lucht wanneer ze maar willen. Bij PAL-V houden ze van deze droom. Eigenlijk leven ze ernaar. Het gaat niet alleen om het aanraken van de lucht. Deze droom is gemaakt van een ongelooflijke hoeveelheid inventiviteit, veerkracht, ondernemerschap en hard werken. Simpelweg omdat ze willen dat alles perfect is; in technologie, in certificering en in ervaring.

 

PAL-V brengt twee nieuwe dimensies in de wereld van mobiliteit. Eén daarvan is de ruimtelijke dimensie van het kunnen gebruiken van de lucht, sneller op je bestemming aankomen, zonder files. De tweede is de hele ervaring rond drive & fly; het verstrekken van advies, ondersteuning, toegevoegde diensten. Niet alleen voor particuliere eigenaren, ook voor hulpverleners en andere essentiële diensten voor wie het nieuwe mogelijkheden zal brengen. PAL-V is de eerste ter wereld, die vliegende auto’s introduceren. Een droom die uitkomt.

 

Dromen zijn mooi om na te jagen, maar het dagelijkse bedrijfsleven is keiharde business. Met het creëren van duurzame geavanceerde luchtmobiliteitsoplossingen, die elke dag door veel mensen over de hele wereld kunnen worden gebruikt als drijfveer. De missie is om een mobiliteitsinfrastructuur te creëren, waarin vliegende auto’s en verbonden serviceconcepten een gebruiksvoorwerp zijn, dat voor iedereen beschikbaar is, zoals een taxi of openbaar vervoer. PAL-V is een specialist in R&D; het zit in hun DNA. Ze kijken altijd verder, naar het nieuwe; willen innoveren, evolueren, verbeteren; zichzelf maar ook de wereld om hen heen. Een spoor creëren dat de moeite waard is om te volgen, op aarde en in de lucht.
Oftewel de drive om te vliegen.

 

Na deze brochure ontwikkelden we een Powerpoint Investeringsdeck (met specifieke informatie om een weloverwogen beslissing te kunnen nemen wel/niet te investeren in PAL-V), een interactieve PowerPoint template – waarin de focus ligt op de beleving – en een brochure voor de sales pitches.

 

Tags:

brochure, grafisch ontwerp, powerpoint, sales pitch, template, vormgeving

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?