COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA HoutenSeverine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42


Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67


Een vaste plek als host

NWO Stand_01w-prod
NWO Stand_02w-prod
NWO Stand_03w-prod
NWO Stand_04w-prod

Een vaste plek als host

Elk jaar organiseert NWO in januari Physics@Veldhoven, een groot congres, met zowel nationale als internationale onderzoekers, waarbij een actueel overzicht van de natuurkunde in Nederland wordt gegeven. Jonge onderzoekers krijgen hier de mogelijkheid om zichzelf en hun onderzoek te presenteren aan gerenommeerde Nederlandse en internationale namen binnen het vakgebied. De bezoekersaantallen zijn over de jaren van 750 in 2007 gegroeid naar krap 2.000 in 2014. NWO voorziet in zowel het inhoudelijke programma, de catering en mogelijkheden tot overnachtingen voor alle bezoekers.

 

Als host van het grootste evenement in de wereld van wetenschappelijk onderzoek mag je jezelf best op een waardige manier presenteren. Zodoende ontwikkelden we voor dit jaarlijks terugkerende evenement een stand, waarbij NWO-I – de institutenorganisatie van NWO – de voormalige FOM-instituten ARCNL, AMOLF, DIFFER en Nikhef een eigen plek gaf om hun informatie te kunnen tonen.

 

Vertegenwoordigers van de instituten nemen in shifts plaats bij de stand om bezoekers te woord te staan en van de juiste informatie te voorzien.

 

Fotografie stand: Bram Saeys

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?