COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA HoutenSeverine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42


Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67


3D plattegrond overzichtelijk complex

KNAW Plattegrond begane grond_02
3D visualisatie van de begane grond van het Trippenhuiscomplex van de KNAW
KNAW Plattegrond eerste verdieping_01
KNAW Plattegrond tweede verdieping_01
KNAW Plattegrond Souterrain_01

3D plattegrond overzichtelijk complex

De Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW) benaderde ons met een mooie aanvraag. Met het oog op de verhuur van de verschillende ruimtes binnen het Trippenhuiscomplex kregen wij de vraag om inzicht te geven in de complexe indeling. En zo ontstond er, na een hartelijke rondleiding door dit prachtige pand, voor elke verdieping een 3D plattegrond. Naast eigen programmering van de KNAW is het Trippenhuiscomplex ook beschikbaar voor evenementen van derden. Om geïnteresseerden te informeren over (de historie van) het Trippenhuiscomplex werd er, naast de 3D plattegronden, gevraagd om twee brochures te laten maken: een commerciële en een historische brochure.

Het Trippenhuis en de omliggende grachtenpanden aan de Kloveniersburgwal vormen samen het Trippenhuiscomplex, hart van wetenschap en kunst. Sinds september 2019 is het complex, na een uitgebreide renovatie, weer volledig in gebruik als huis van de KNAW en als locatie voor (publieks)evenementen. Met de renovatie werd overigens in 2020 de Amsterdamse Architectuur Prijs de Gouden A.A.P. 2020 voor het beste gebouw van Amsterdam gewonnen.

Meer weten over de huur van deze indrukwekkende ruimtes? Neem dan contact op met Bas Stiekema van KNAW. Succes gegarandeerd!

Tags:

brochure, Infographic, plattegrond, publicatie, visualisatie

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?