COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA HoutenSeverine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42


Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67


Leiding geven in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving

ABRI – Scientific Magazine_03
ABRI – Scientific Magazine_10h
ABRI – Scientific Magazine_05h
ABRI – Scientific Magazine_08
ABRI – Scientific Magazine_04
ABRI – Scientific Magazine_06h
ABRI – Scientific Magazine_09

Leiding geven in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving

Het Amsterdam Business Research Institute (ABRI), opgericht in 2009 door de Vrije Universiteit Amsterdam, is een van de grootste instituten voor bedrijfs- en managementonderzoek in Europa. ABRI bevindt zich in het midden van het zakelijke en financiële district van Amsterdam – de Zuidas – om waardevolle verbindingen te creëren tussen de academische wereld, het bedrijfsleven en de lokale gemeenschap.

 

De missie van ABRI is het bevorderen van excellentie in kenniscreatie en -verspreiding in bedrijfs- en organisatiestudies in verschillende academische en zakelijke gemeenschappen. De locatie dicht bij de Amsterdamse Zuidas helpt het instituut een strategische maatschappelijke rol te spelen die de academische wereld, het bedrijfsleven en de lokale gemeenschap met elkaar verbindt. Volgens ABRI is zo’n koppeling belangrijk om in de toekomst duurzamer en verantwoorder te ondernemen.

 

ABRI is een levendige gemeenschap van bedrijfs- en managementonderzoekers die zich inzetten voor hoger onderwijs. Het doel van deze opleiding is om veelbelovende studenten die een academische carrière in de bedrijfskunde willen nastreven, in staat te stellen deel uit te maken van de volgende generatie toponderzoekers. ABRI probeert deze missie te volbrengen doordat de fulltime en parttime PhD-programma’s een samenhangend geheel van cursussen, workshops en evenementen bieden, waarmee School of Business and Economics (van de VU) promovendi deel kunnen uitmaken van de volgende generatie toponderzoekers.

 

Om onderzoek van binnen het ABRI meer onder de aandacht te brengen, publiceert het regelmatig relatiemagazine IN. De titel benadrukt wat er binnen het ABRI gebeurt door de ‘Executives IN science, business and society’, degene die er middenin staan.
ABRI-onderzoekers doen onderzoek en bieden doctoraatsopleiding (PhD) aan op zes gebieden: accounting & financieel management, digitale innovatie en transformatie, logistiek en operationeel onderzoek, marketing, organisatiegedrag en HRM, strategie en ondernemerschap.

Voor dit magazine bedachten wij de bladformule en diverse rubrieken, ontwikkelden het beeldconcept, het grafisch ontwerp, de opmaak en verzorgden het drukwerk.

Tags:

art direction, beeldconcept, bladformule, creatief concept, drukwerk, editorial, grafisch ontwerp, magazine, opmaak

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?