logo

030 785 44 86
info@copper-design.nl

Severine van der Ploeg
Co-owner / Grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42

Edo van de Ven
Co-owner / Dtp’er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67

Intensief DNA: in je werk en privé

Groeien betekent meer capaciteit, maar ook meer banen. Zo ook op de Intensive Care afdeling van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Werken bij deze afdeling binnen een ziekenhuis waar alles alleen maar draait om kanker, is een hele andere manier van werken dan op welk andere IC dan ook.

 

Hier komen patiënten niet ad hoc binnen na een verkeersongeluk, is de stress van een groot incident niet terug te vinden. Op deze afdeling komen mensen na een geplande operatie en gaat men een langdurige relatie met de patiënt aan. Dat deze relatie ontstaat door intensieve zorg is duidelijk. Dat de mensen die hier werken door en door gepassioneerd zijn in hun vakgebied ook. De medewerkers zijn intensief; in hun werk, maar ook daar buiten. Dat zit nu eenmaal in dit ‘soort’ mens.

 

En naar dit ‘soort’ mensen zijn we op zoek en om deze mensen te bereiken, ontwikkelde Severine (@Room for ID’s) de slogan: ‘intensive care, intensive everywhere’. Voor de recruitment campagne werden de échte medewerkers gefotografeerd in hun functie binnen het AVL en in hun eigen domein, de andere passie die zij intensief uitoefenen. Dat verschilt van koken tot motorrijden tot lezen.

Informatie
Categorie:

Middelen

AVL_IC_01_2_width _ 1050×510
AVL_IC_02_width _ 1050×510