COPPER DESIGN creatief & secuur

grafisch ontwerp | ontwerpbureau

info@copper-design.nl

Standerdmolen 10, kamer 1-010
3995 AA HoutenSeverine van der Ploeg

co-owner | grafisch ontwerper
severine@copper-design.nl
06 41 01 02 42


Edo van de Ven

co-owner | DTP'er
edo@copper-design.nl
06 51 50 34 67


Begeleidt, daagt uit en verbindt

CCZ_logo_1100x1100_50
CCZ_concept_width_50
CCZ_kernbeelden_width_50

Begeleidt, daagt uit en verbindt

Voor het Christelijk College Zeist bedachten we een compleet nieuwe identiteit. Een identiteit waarmee ze laten zien waar ze als school voor staan. Een identiteit om trots op te zijn. Voor een school om trots op te zijn, met leerlingen om trots op te zijn!

 

Na meerdere sessies en gesprekken met leerlingen, teamleden en ouders blijkt dat het Christelijk College Zeist een school is met een warme, persoonlijke sfeer en een sociaal karakter. Waar men met respect met elkaar omgaat en men zich veilig en geborgen voelt. De school begeleidt de leerlingen in hun zoektocht naar wat ze leuk vinden, daagt ze uit om hun interesses te onderzoeken.

 

Wat ze doen, doen ze vooral samen. Leerlingen met elkaar, docenten onderling, maar ook de relatie tussen leerlingen en docenten is sterk. Een actieve houding in het verbinden van de leerlingen naar hun toekomstige rol ín en vóor de maatschappij is iets vanzelfsprekends. Al deze aspecten hebben we omgezet in iconen, deze gecombineerd tot het nieuwe logo en vervolgens verwerkt in kernwaardenfoto’s voor in de schoolgids.

Openen
Wat leuk dat je onze site bezoekt. Kunnen we je ergens mee helpen?